En sånn dag

Det er en sånn dag hvor man ikke forstår det man skal lese og bør forstå. Der været har slått seg vrang, for å ikke snakke om humøret. Og det er en sånn dag der du lurer på om den kan gå litt fortere, sånn at det blir morgendag og den må bli bedre, for verre kan det ikke bli.

Det er da man går på en kafe man ikke har vært på før for å kjøpe seg kaffe. Og der står det en tidig stavangerfyr med retrobriller og er solstråle-blid og bruker fem minutt på DIN kaffe! Han varmer opp kruset på forhånd og gjør seg flid slik at din kaffe blir den beste. Og du må stå der så lenge at du kjøper en havrekjeks og. Og så går du bort igjen på lesesalen og drikker faktisk verdens beste kaffe – og en himmelsk kjeks! Og så kommer du på at du skal være med verdens beste venninner i kveld og at det slettes ikke er så synd på deg… Og da ble det en sånn GOD dag likevel =)

Reklamer

12 thoughts on “En sånn dag

  1. Hei du!

    Farma, kurver og clerance- gjenkjenner notatene og stemningen. Og takk og lov for at du gjør det eneste rette. Ta en pause. En kaffe. Litt tid og luft. Restituer hjernen litt. Det funker. Og det går bra 🙂 Takk for en treffende og fin blogg!

    Smil fra turnuslegen i Lærdal

    • Å for et godt smil å få! Det er så fint når man oppdager at andre har hatt/har det på samme måte, og i hvert fall når noen sier det også! =) Restituering av hjernen er undervurdert og noe jeg øver på hver dag! =) GOD HELG!!! (og lykke til i Lærdal!)

  2. Hadde en lignende dag i dag. Mildt sagt i dårlig humør ved ankomst treningssenter. Stigende frustrasjon på de uforståelige treningsapparatene. Så kommer plutselig sexy Mr. Jeg-eier-senteret og gir meg en-til-en-opplæring og sier jeg er råsterk i magen. Etterpå var det halv pris på Sportsgalleriet og jeg fikk meg en ny fin Helly Hansen ullgenser. Middagsbesøk og vinkveld senere med mine beste jenter og endelig er det helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s